0

Battlefield 4 till hösten

EA och DICE utannonserade för en liten tid sedan att Battlefield 4 nu är på gång och som det ser ut, kommer att släppas redan till hösten. I samband med detta så presenterade de också en gameplaytrailer där vi fick ta del av en bit av storyn, samt givetvis se hur nya Frostbite 3 såg ut. Givetvis ser jag fram emot nästa del i serien, men är också lite kluven inför exakt vad den kommer att ha för inriktning. Helt klart står det att man satsar mycket hårdare på SP-delen i detta spel, vilket inte alls behöver vara något negativt. Jag hoppas bara inte att man tittar för mycket åt CoD-hållet.

Dessutom så har man med tanke på alla de expansioner som Battlefield 3 Premium gett, haft en stadig ström av nytt material för det spelet. Ett nytt BF redan till hösten känns lite för tidigt. En annan sak jag hoppas man ändrar på till BF4 är att få ett gameplay som påminner lite mera om det i Bad Company 2 än det i BF3. Men förmodligen så antar jag att det inte kommer att hända, utan att vi istället som nästa BF-spel kommer få se ett Bad Company 3.

Vi får se, ser trots att jag har lite skepsism inför BF4 fram emot det!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.