0

Arbetsam dag

Hej hej,

Jaha den här dagen blev inte som jag trott, var riktigt trött imorse o allt, försov mig lite till o med så fick bråttom till bussen. Men endå så lyckades jag plugga nått helt enormt och satt faktiskt koncentrerad dagen igenom. Kanske är lite av studiemotivationen påväg tillbaka? Jag hoppas verkligen det i alla fall, för det kommer behövas om man ska orka med året. Påtal om orka med, så gick jag till Marc idag (rektorn på helix) och sa till om att jag även vill lägga till databashantering i mitt schema, eller studieplan. Det betyder att jag nu läser 1300P i år xD. Men aja i shall overcome right? :D Detabashanteringen o allt ska nog gå ytterst lätt då jag redan kan med, största delen av det.

Imorgon ska jag vara med Lilli igen, hon var hemma o var lite sjuk idag, så ska ta hand om henne imorgon med pepparkakor o mys! Även se till att bli klar med min engelskauppgift.

Skiter i bild idag med, för jag måste tipsa om den här helt sjukt bra remixen av Klaas, beklalig kvalité dock, men se till att skaffa den o lyssna på i bra kvalité, den är riktigt skön! Ha det så bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.