0

Är alla rädda ibland?

Jag satt och funderade på en sak efter jag sett ett avsnitt av Scrubs där det är en som gömt sig i en städskrubb för att vara ifred då han är så rädd att han är ledsen. Jag vet inte varför men man känner sig tröstad ibland när man känner sig nere genom att se på Scrubs, man får se att det finns andra som har liknande problem som en själv. Ta han som gömde sig i garderoben, jag ser mig själv mycket väl i den situationen, att bara slippa allt och alla en stund och få vara sig själv en stund innan man går ut och fortsätter, varför behöver inte alla denna pausen? Varför kan vissa bara köra på hela tiden med okrossbart självförtroende? Vad är det som får dom att gå hela tiden? Jag vet inte den hemligheten, jag är mer den som skulle välja städskrubben, jag är den som mer är osäker på mig själv men hur kan man förbättra det? Det känns helt omöjligt, att bara byta stil helt plötslig kanske går i några minuter, timmar en dag eller två men sen är man tillbaka i det gammla städskrubbsspåret igen, varför?

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone