0

Är alla rädda ibland?

Jag satt och funderade på en sak efter jag sett ett avsnitt av Scrubs där det är en som gömt sig i en städskrubb för att vara ifred då han är så rädd att han är ledsen. Jag vet inte varför men man känner sig tröstad ibland när man känner sig nere genom att se på Scrubs, man får se att det finns andra som har liknande problem som en själv. Ta han som gömde sig i garderoben, jag ser mig själv mycket väl i den situationen, att bara slippa allt och alla en stund och få vara sig själv en stund innan man går ut och fortsätter, varför behöver inte alla denna pausen? Varför kan vissa bara köra på hela tiden med okrossbart självförtroende? Vad är det som får dom att gå hela tiden? Jag vet inte den hemligheten, jag är mer den som skulle välja städskrubben, jag är den som mer är osäker på mig själv men hur kan man förbättra det? Det känns helt omöjligt, att bara byta stil helt plötslig kanske går i några minuter, timmar en dag eller två men sen är man tillbaka i det gammla städskrubbsspåret igen, varför?

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.