0

Äntligen hemma projektet slut för idag

Och så är det klart för idag,

hammaren ligger där ute i ösregnet nånstans, och ingen pallade att fortsätta på vårt byggprojekt genomblöta och kalla. Nu är typ en bit av grunden byggd, samt att några av de bärande reglarna och fyrningarna är behandlade och står klara att användas nu. Suck intressant liv eller hur? Att prata om mina äventyr med ett par reglar hahah …

I alla fall så ska jag nog fortsätta jobba vidare lite på hemsidor ikväll. Skulle vara perfekt att ha lite pengar över inför skolstarten så man kan unna sig lite kläder och såklart även mycket annat som behövs, mat kan vara intressant att ha hemma också liksom ;)

Sen har jag lyckats dra på mig en sommarplåga på hjärnan >.< och den är verkligen sämst till råga på allt: KICK – Fest Hos Mig HAHA :D Men biter sig fast o kommer på mig själv att gå o mumla på den då o då. Aja får råda bot på det ikväll med lite House och Klaas remixer! :D BTW musikvideon till låten nedan xD:

Haha, aja nu ska jag nog snart äta, tycker det kommer lukter från köket, återstå att se om det bjuds på nått gott ;) Hade bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.