0

Äntligen hemma projektet slut för idag

Och så är det klart för idag,

hammaren ligger där ute i ösregnet nånstans, och ingen pallade att fortsätta på vårt byggprojekt genomblöta och kalla. Nu är typ en bit av grunden byggd, samt att några av de bärande reglarna och fyrningarna är behandlade och står klara att användas nu. Suck intressant liv eller hur? Att prata om mina äventyr med ett par reglar hahah …

I alla fall så ska jag nog fortsätta jobba vidare lite på hemsidor ikväll. Skulle vara perfekt att ha lite pengar över inför skolstarten så man kan unna sig lite kläder och såklart även mycket annat som behövs, mat kan vara intressant att ha hemma också liksom ;)

Sen har jag lyckats dra på mig en sommarplåga på hjärnan >.< och den är verkligen sämst till råga på allt: KICK – Fest Hos Mig HAHA :D Men biter sig fast o kommer på mig själv att gå o mumla på den då o då. Aja får råda bot på det ikväll med lite House och Klaas remixer! :D BTW musikvideon till låten nedan xD:

Haha, aja nu ska jag nog snart äta, tycker det kommer lukter från köket, återstå att se om det bjuds på nått gott ;) Hade bra!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone