0

Annandag jul

Hej!

Ja då börjar julhelgen lida mot sitt slut. Idag är det annandagen och det känns att det mesta börjar bli ”färdigt” i form av julfirande. Julklappar har såväl delats ut som mottagits och Kalle Anka är sedan långt slut, likaså julmaten.

Fick en hel del bra julklappar i år, bland annat en stor skön morgonrock av Sofia, en varsin parfym från mina syskon, samt en hel del annat från Emma. Bra-att-ha-saker så att säga. Dessutom fick jag ett stort duntäcke och med kuddar av mina föräldrar, helt perfekt då det jag har nu läcker som ett såll. Jag misstänker att mer av duntäcket ligger i dammsugspåsen än kvar i täcket självt haha.

Fick också en fin stor flaska eller hur man ska beskriva det, behållare kanske är ett bättre ord. Som tillhört min mormor och morfar. Tror den är på ca 5 liter i solitt glas, riktigt tung. Med en kran nedtill, gjord för att ha diverse berusande drycker i. Riktigt fin som sagt och kommer absolut att såväl användas som prydnad, som på riktigt framöver.

Självklart var det mera också, men allt behöver inte dokumenteras här direkt och jag antar att det är föga intressant egentligen också.

Mina julklappar till familjen verkade uppskattas också, så det känns ju bra.

Nu ska jag gräva fram en bok jag fick med mig i en av väskorna här och använda annandagen till att läsa och ta det lugnt på. Imorgon antar jag att vardagen till viss del är tillbaka igen, men ska låta bli att tänka på det så länge jag kan ännu haha.

God jul - Julklappar - Robert och Sofia

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.