0

Annandag jul

Hej!

Ja då börjar julhelgen lida mot sitt slut. Idag är det annandagen och det känns att det mesta börjar bli ”färdigt” i form av julfirande. Julklappar har såväl delats ut som mottagits och Kalle Anka är sedan långt slut, likaså julmaten.

Fick en hel del bra julklappar i år, bland annat en stor skön morgonrock av Sofia, en varsin parfym från mina syskon, samt en hel del annat från Emma. Bra-att-ha-saker så att säga. Dessutom fick jag ett stort duntäcke och med kuddar av mina föräldrar, helt perfekt då det jag har nu läcker som ett såll. Jag misstänker att mer av duntäcket ligger i dammsugspåsen än kvar i täcket självt haha.

Fick också en fin stor flaska eller hur man ska beskriva det, behållare kanske är ett bättre ord. Som tillhört min mormor och morfar. Tror den är på ca 5 liter i solitt glas, riktigt tung. Med en kran nedtill, gjord för att ha diverse berusande drycker i. Riktigt fin som sagt och kommer absolut att såväl användas som prydnad, som på riktigt framöver.

Självklart var det mera också, men allt behöver inte dokumenteras här direkt och jag antar att det är föga intressant egentligen också.

Mina julklappar till familjen verkade uppskattas också, så det känns ju bra.

Nu ska jag gräva fram en bok jag fick med mig i en av väskorna här och använda annandagen till att läsa och ta det lugnt på. Imorgon antar jag att vardagen till viss del är tillbaka igen, men ska låta bli att tänka på det så länge jag kan ännu haha.

God jul - Julklappar - Robert och Sofia

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone