0

Allmän irritation en hel Lördag

Tjena,

Känner ni ibland när ni ser er omkring och ser era medmänniskor att dom är fruktansvärt dryga? Att du bara inte orkar med deras repetiva skämt om saker bla bla bla. Som pricken över lilla i så stöter du även ihop med den person som du bara tycker har usel humor, är jobbig i längden och som du bara vill ska gå upp i rök. En sån dag har det vart idag, minst sagt. Har vart allmänt irriterad sen jag vaknade. Kan det bero på att det var skola idag?

Japp du läste rätt. Vi hade skola idag också! Öppet hus för 9:orna så vi skulle vara där och jobba. Hela helgen förstörd tack vare det här, tur att vi är lediga på Måndag istället då, men inte samma sak riktigt. Dessutom känns det som att nått mer måste ligga bakom, men aja, ska sova länge o skönt inatt nu och kanske kunna ladda om inför en ny vecka och då kanske tycka att dom där skämten och personerna är roliga som vanligt igen.

Hade så bra! <3

Lång trång gång

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.