0

Alex och Calle Schulman

Ny dag igen!

Ingen kan väl ha undgått de fantastiskt roliga bröderna Alex och Calle Schulman. Med deras nyskapande humor och briljanta idéer ger de oss många nya skratt … ? Nej, helt ärligt så fattar jag inte deras framgång, eller ens plats i media. Mer tråkiga, barnsliga och töntiga får man leta efter. Jag vet inte om dom själv ser sig som någon slags Filip & Fredrik, men jag kan direkt berätta att, nej det är ni inte och nej, ni kommer aldrig att bli. Filip & Fredrik är roliga på riktigt, vågar göra saker, ställer folk mot väggen och verkligen går sin egen väg på ett väldigt underhållande sätt, älskar alla deras serier. Alex och Calle lever på att förnedra folk, göra sig väldigt rolig på dom, med ett beteende som finns hos de med dåligt självförtroende, svaga underlägsna människor. Patetiskt att se.

Var in på deras site "1000Apor.se" senast idag och möts av en "intervju" med Carolina Klüft på en bordell. Läser intervjun och det var nog den mest hjärndöda humor jag sett. Går vidare ned på sidan o får då syn på ännu en "intervju" med Mona Sahlin. Exakt samma sak som med Carolina, bara ännu mer död med inte ens ord som finns. Sjukt tråkigt och att folk ens besöker denna sidan är något som jag inte kommer klura ut, än mer att Aftonbladet gör reklam för dom.

Nu när jag är klar med dagens gnällande, ska jag bege mig ut för att fortsägga bygga ut huset, hörs mer sen!

Växt ute på en åker

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.