0

666 Torsdagen blev helt okej!

I vanliga fall hatar jag Torsdagar.

Men som tur är så är det ju inte vilken klass som helst man går i, så även den mest dryga dag blir lätt att klara av när man har något annat att diskutera än kanske det man skulle göra. Hursomhelst så har Tordagen vart helt okej, det som återstår nu är att komma hem och där påbörja läsningen av en 350 sidor tjock bok, tills imorrn! Kommer aldrig gå, men med lite snabb skummläsning kanske man kan överleva seminariet trots allt!

Allt är färdigt inför maskeraden imorgon också fick hem stetoskopet och fangsen idag, kläder med mera är redan fixat, samt läkarrock och handskar (tack Marcus). Ska bli riktigt roligt att ut och göra något annat!

På Lördag blir det förmodligen Rock House med Jocke då en vän till honom spelar där, även det ser jag fram emot!

Ha det bra!

Gyllene Drömmar

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.