1

3 år med Sofia

Hej!

Ja tiden går snabbt när man har roligt, eller hur det är man säger. Tänk att det redan gått tre år sedan man började på gymnasiet med allt vad det innebär. Flyttade hemifrån och träffade personen man fortfarande efter hela gymnasietiden och nu in i högskoletiden håller ihop med.

Det har vart tre år med massor av händelser, från de första dagarna som nervös elev i första ring, ett biobesök, en jul, ett nyår. Till sommar, Peace & Love, Keane, Thåström, Johnossi, The Hives. För att åter slå över till höst med fester, tågresor, dagar framför en säsong av Dexter eller Chuck, varvat med skolans bestyr.

Skolbyte, vinter, lucia, julbord, nyår i Falun med vänner.

Med och motgångar, upp och nedgångar.

Studenten, picknick ute på grönområden, fler fester.

Det finns så mycket som hänt och förmodligen säger ovan nämnda saker inte mycket för besökaren. Men jag tror att både jag och Sofia minns alla dessa stunder och ser fram emot att skapa flera verb tillsammans framöver.

Jag älskar dig Sofia-Lill, grattis på oss!

Sommarbris

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.